Robert Downey Jr. vender »gladeligt« tilbage som Tony Stark

Robert Downey Jr. vender »gladeligt« tilbage som Tony Stark
Robert Downey Jr. som Tony Stark i 'Captain America: Civil War'. (Foto: PR)

Selvom Marvel befinder sig i en mindre krise, har flere centrale skuespillere stadig holdt døren på klem, når det gjaldt at vende tilbage til superheltefranchisen. For et par måneder siden teasede Josh Brolin for en tilbagevenden til sin rolle som Thanos, og nu gør Robert Downey Jr. ham kunsten efter og fortæller, at han »gladeligt« vil vende tilbage til MCU som Tony Stark.

Downey Jr. oplevede sidste måned et karrierehøjdepunkt, da han hev Oscar-statuetten hjem for bedste mandlige birolle i ‘Oppenheimer’. I et større interview med Esquire fortæller skuespilleren dog også om sin mulige retur til Marvel-universet og rollen som Tony Stark og Iron Man, der blev et afgørende comeback for ham.

»Det er så integreret i mit DNA. Den rolle valgte mig«, fortæller Downey Jr.

Marvel har ingen officielle planer om at få Downey Jrs karakter ind i folden igen, og præcis hvordan studiet ville tackle den opgave forbliver et mysterie. Som bekendt ofrede Tony Stark sig i slutningen af ’Avengers: Endgame’, men det ville ikke være atypisk, hvis han på en eller anden måde blev genoplivet, som det kan være kutyme i tegneserieland.

Marvel-bossen Kevin Feige udtalte dog sidste år, at de ikke ville omgøre Tony Starks død, men derfor kan man stadig spekulere i om Downey Jr. vender tilbage i form af et flashback eller en cameo.

Robert Downey Jr. er til gengæld snart aktuel i serien ’The Sympathizer’, der kan ses på HBO Max 14. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af