Julia Louis-Dreyfus går (indirekte) i rette med Jerry Seinfeld – et »rødt flag«

Julia Louis-Dreyfus går (indirekte) i rette med Jerry Seinfeld – et »rødt flag«
Julia Louis-Dreyfus som Elaine i 'Seinfeld'. (Foto: PR)

For nylig trak Jerry Seinfeld overskrifter, da han anklagede »den ekstreme venstrefløj og pc-lort« som en af årsagerne til, at der ikke kommer nye populære komedieserier.

Det er dog ikke alle medspillerne fra komikerens selvbetitlede hitserie, der deler hans syn på sagen.

Julia Louis-Dreyfus spillede Elaine Benes i ’Seinfeld’, og i et nyt interview med New York Times giver hun sin mening til kende omkring politisk korrekthed i komikkens verden.

»Jeg synes ikke, at det er en skidt ting at have en antenne omkring følsomheder. Det betyder ikke, at alt komik ryger ud ad vinduet som en konsekvens. Når jeg hører folk begynder at brokke sig over politisk korrekthed – og jeg forstår, hvorfor folk gør det – men det er et rødt flag for mig. Jeg mener ikke, det er en dårlig ting at være bevidst om følsomheder«, forklarer Dreyfus.

»Min følelse af alt det her er, at politisk korrekthed, såfremt det resulterer i tolerance, er fantastisk. Men jeg forbeholder mig retten til at buhe af dem, der siger noget, der fornærmer mig, mens jeg samtidig respekterer deres ret til ytringsfrihed«, fortsætter hun i en implicit stikpille til sin gamle kollega.

Seinfelds udtalelser forbliver kontroversielle, og han blev ikke en mindre udskældt figur efter sin meget udtalte støtte til Israel efter 7. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af