‘Lost’- og ‘Ant-Man’-stjernen Evangeline Lilly stopper sin skuespilkarriere

‘Lost’- og ‘Ant-Man’-stjernen Evangeline Lilly stopper sin skuespilkarriere
Evangeline Lilly som Kate i 'Lost'. (Foto: PR)

Hollywood-stjernen Evangeline Lilly har netop annonceret, at hun er færdig med at være skuespiller. Det skriver Indiewire.

Den i dag 44-årige canadiske skuespiller blev verdenskendt som Kate Austen i 00’ernes store seriefænomen ‘Lost’.

Siden har hun blandt andet spillet Tauriel i to af Peter Jacksons ‘Hobitten’-filmatiseringer og Hope Van Dyne alias The Wasp i de tre ‘Ant-Man’-film samt ‘Avengers: Endgame’.

Nu lægger Evangeline Lilly altså skuespilkarrieren på hylden. Det annoncerer hun i et Instagram-opslag sammen med en video fra 2006, hvor hun befinder sig på settet til ‘Lost’.

I videoen besvarer Lilly spørgsmålet: Hvor vil du gerne være om 10 år? Og det viser sig, at hun allerede dengang drømte om i fremtiden at være en pensioneret skuespiller, der har en familie og kan hellige sig skrivearbejde og velgørende projekter.

Bagefter klipper videoen til et interview med den afdøde amerikanske digter og skuespiller Maya Angelou, der taler om at være i en »proces« og ikke blive hængende for længe i den samme en situation, bare fordi den er behagelig.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg er så fyldt med glæde og tilfredshed i dag, hvor jeg udlever min vision. Gud være lovet, jeg føler mig så taknemmelig for mine velsignelser«, skriver Lilly i opslaget, hvorefter hun kommer med en slet skjult reference til den fiktive organisation The Dharma Initiative i ‘Lost’.

»At træde væk fra det, der virker som det åbenlyse valg (rigdom og berømmelse), kan til tider føles skræmmende, men at træde ind i din dharma erstatter frygten med tilfredsstillelse«.

Til sidst holder hun dog muligheden for at vende tilbage til skuespillet åben:

»Jeg vender måske tilbage til Hollywood en dag, men indtil videre er det her, jeg hører til. En ny sæson er ankommet, og jeg er klar … og jeg er glad«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af