Ny ‘The Hunger Games’-film på vej – premieredatoen er klar

Ny ‘The Hunger Games’-film på vej – premieredatoen er klar
Haymitch Abernathy og Katniss Everdeen i 'The Hunger Games'. (Foto: Lionsgate)

Sidste år vendte ‘Hunger Games’ tilbage i den kulturelle samtale med prequel-filmen ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’, og nu er der endnu en tilføjelse på vej.

Forfatteren til bogserien Suzanne Collins er i gang med at skrive en ny bog, der også allerede er på vej som film.

Den nye bog med titlen ‘The Hunger Games: Sunrise on the Reaping’ bliver udgivet i marts 2025, mens filmatiseringen er sat til biografpremiere i efteråret 2026.

‘Sunrise on the Reaping’ foregår under Hunger Games-konkurrence nummer 50. Det er omkring 24 år før den oprindelige historie om Katniss Everdeen og 40 år efter den seneste prequel om det allerførste Hunger Games, der fulgte en ung Coriolanus Snow.

Hunger Games 50 er dog kendt i universet for at være året, hvor Haymitch Abernathy fra distrikt 12 (der spilles af Woody Harelson i filmene) vandt. Derudover var distrikterne det år tvunget til at sende dobbelt så mange tributes som normalt, og der var derfor fire fra hvert distrikt. At dømme på titlen foregår historien på morgenen, hvor der bliver udvalgt tributes.

Derfor bliver ‘Sunrise on the Reaping’ med stor sandsynlighed Haymitch Abernathys forhistorie. Derfor er et af de store spørgsmål selvfølgelig også, hvem der skal spille karakteren som ung.

Der er endnu ingen skuespillere knyttet til projektet, men Francis Lawrence, der har instrueret alle franchisens film med undtagelse af den oprindelige ‘The Hunger Games’, er på tale som instruktør.

‘The Hunger Games: Sunrise on the Reaping’ får premiere 20. november 2026.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af