Slimede aliens terroriserer rumrejsende i ny trailer til ‘Alien: Romulus’

Slimede aliens terroriserer rumrejsende i ny trailer til ‘Alien: Romulus’
'Alien: Romulus' (Foto: 20th Century Studios)

For et par måneder siden fik vi de første glimt af ’Don’t Breathe’-instruktør Fede Alvarez’ kommende ’Alien: Romulus’, og nu er der landet en længere trailer, der lægger op til noget af et brag mod de slimede facehuggers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Alien: Romulus’ er løsrevet fra de andre film og foregår cirka 20 år efter begivenhederne i Ridley Scotts originale film fra 1979, men inden begivenhederne i James Camerons opfølger ’Aliens’ fra 1986.

Filmen følger en gruppe unge rumrejsende, hvis færd bliver til en kamp om overlevelse, da de får selskab på deres rumskib af den mest skræmmende livsform i universet.

’Civil War’ og ’Priscilla’-stjernen Cailee Spaeny leder det relativt ukendte cast, der også inkluderer David Jonsson (’Industry’), Archie Renaux (’Shadow and Bone’) og Isabela Merced (’Turtles All the Way Down’).

Alvarez skal løfte ’Alien’-franchisen efter nogle sløve år, hvor Ridley Scotts prequels ’Prometheus’ og ’Covenant’ har splittet publikummer og anmeldere. Det kunne da også tyde på, at Alvarez er den rette mand til at gøre det – både Ridley Scott og James Cameron har i hvert fald blåstemplet filmen.

‘Alien: Romulus’ får premiere 15. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af