‘Edge of Tomorrow’-opfølger er stadig i live trods alvorlige bump på vejen

‘Edge of Tomorrow’-opfølger er stadig i live trods alvorlige bump på vejen
Tom Cruise i 'Edge of Tomorrow'. (Foto: Warner Bros.)

‘Edge of Tomorrow’ fra 2014 er nok den bedste film, Tom Cruise har medvirket i i nyere tid.

Alligevel har den annoncerede sequel aldrig set dagens lys. En toer blev allerede meldt ud i 2016, men projektet faldt til jorden, og det samme gjorde en ny udgave, som der var tale om i 2019.

Men nu får vi vished om, at Cruise og filmens instruktør Doug Liman ikke har i sinde at slippe deres hjertebarn.

»Vi bliver ved med at tale om den. Vi elsker den verden«, siger Liman i et interview med Empire Magazine.

»Faktisk genså Tom og jeg filmen for omkring to måneder siden, fordi jeg ikke havde set den i 10 år. Jeg var sådan: ‘Wow, det er en virkelig god film«, fortsætter han og bemærker, at der også gik mange år mellem James Camerons ‘Terminator’ og ‘Terminator II’.

Tom Cruise har for nylig indgået en fast produktionsaftale med Warner Bros., som producerede den første film, og man kan håbe, at det giver opfølgeren bedre muligheder.

‘The Edge of Tomorrow’ var en slags actionfilmens ‘Groundhog Day’. Fortællingen tager udgangspunkt i en verden, hvor aliens invaderer jorden. Tom Cruise spiller en skrivebordssoldat, der sendes til fronten, men hurtigt dør på slagmarken.

Imidlertid vågner han op igen i et tidsloop, lige før slaget begynder, og han teamer op med elitesoldaten Vrataski, spillet af Emily Blunt. Sammen prøver de at bruge den usædvanlige situation til at få bugt med fjenden.

»’Edge of Tomorrow’ er hæsblæsende og intens sci-fi-action, når det er allerbedst«, skrev Soundvenues anmelder ved premieren i 2014.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af