Jimmy Kimmel og John Mulaney har takket nej til at være Oscar-værter i 2025

Jimmy Kimmel og John Mulaney har takket nej til at være Oscar-værter i 2025
Jimmy Kimmel. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Den amerikanske tv-kanal ABC, der viser Oscar-uddelingen, har tilbudt både Jimmy Kimmel og John Mulaney at være værter til 2025-showet, men begge har afvist. Det skriver flere medier, herunder The Wrap.

Jimmy Kimmel har været vært for Oscar-uddelingen fire gange – i 2017, 2018, 2023 og 2024. Da han takkede ja til sit 2024-værtskab, sagde han da også jokende: »Jeg har altid drømt om at være vært for Oscar-showet præcis fire gange«. Den drøm lader ‘Jimmy Kimmel Live’-værten øjensynligt ikke gå tabt lige foreløbig.

John Mulaney stod for et af de mest populære øjeblikke til 2024-udgaven af Oscar-uddelingen, hvor han præsenterede ‘Bedste lyd’-kategorien. Allerede inden da, var han et populært navn at fremhæve, når potentielle Oscar-værter blev diskuteret, men hans optræden til 2024-uddelingen gjorde, at der ikke kunne være tvivl om hans evner til uddelingen.

The Wrap skriver, at Mulaneys afvisning blandt andet skyldes et for travlt skema. Mulaneys Netflix-show ‘Everybody’s In L.A.’ bliver nemlig muligvis fornyet, og derudover har han andre projekter i støbeskeen, der forhindrer ham i at være Oscar-vært.

Så sent som i 2023 fortalte Mulaney dog til podcasten ‘Awards Chatter’, at han gerne ville være Oscar-vært en dag. »Klart, hvorfor ikke?« sagde komikeren dengang. »Johnny Carson gjorde det«.

The Wrap har kontaktet både ABC og Oscar-akademiet for kommentarer, men begge har afvist at udtale sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af