Paul Mescal er klar til at slagte Pedro Pascal og et næsehorn – traileren til ‘Gladiator 2’ er ude

Paul Mescal er klar til at slagte Pedro Pascal og et næsehorn – traileren til ‘Gladiator 2’ er ude
Paul Mescal i 'Gladiator 2'. (Foto: Universal Pictures)

Hypen omkring Ridley Scotts opfølger til sin svær- og sandalklassiker ‘Gladiator’ bygges godt og grundigt op i disse dage.

Forleden fik vi de første billeder, og nu har den ventede første trailer ramt nettet med en blodtørstig forsmag på Paul Mescal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Pedro Pascal og Joseph Quinn i den episke toer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paul Mescal spiller Lucius, der er søn af Maximus’ store kærlighed Lucilla (Connie Nielsen). I fortsættelsen bliver han revet fra sit rolige familieliv i Nordafrika og kæmper for sit liv som gladiator, da romerne begynder at indtage området.

Her rammes han af blodrusen og kæmper blandt andet mod Marcus Acacius spillet af Pedro Pascal, der leder romernes invasion. Og et næsehorn.

Denzel Washington spiller en våbenhandler, der ejer gladiatorer til kamp for sin egen fornøjelses skyld.

‘Gladiator II’ får premiere 14. november 2025. I USA er det dog samme dag som musicalen ‘Wicked’, hvilket har skabt forhåbninger om et nyt Barbenheimer-clash.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af