Pedro Pascal deler første stjernespækkede foto fra ‘Fantastic Four’-settet

Pedro Pascal deler første stjernespækkede foto fra ‘Fantastic Four’-settet
Pedro Pascal. (Foto: Arturo Holmes/Getty Images)

Den nye udgave af superheltegruppen Fantastic Four er samlet. Det har ‘The Last of Us’-stjernen Pedro Pascal netop afsløret i et Instagram-opslag med et foto fra settet, skriver Deadline.

»Vores første mission«, skriver Pascal til billedet, hvor han står sammen med resten af hovedcastet bestående af Vanessa Kirby (‘Mission: Impossible – Fallout’), Ebon Moss-Bachrach (‘The Bear’) og Joseph Quinn (‘Stranger Things’).

Skuespillerne er ikke i kostumer, hvilket kan betyde, at de er samlet om de indledende forberedelser til produktionen. Når filmen går i optagelser, indtager Pascal rollen som Reed Richards/Mister Fantastic, Kirby spiller Sue Storm/Invisible Woman, Moss-Bachrach spiller Ben Grimm/The Thing og Quinn legemliggør Johnny Storm/Human Torch.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På rollelisten finder man også Julia Garner som Silver Surfer og Ralph Inesen som Galactus, foruden Natasha Lyonne, John Malkovich og Paul Walter Hauser i endnu ukendte roller.

‘The Fantastic Four’ instrueres af Matt Shakman, som også optræder på et foto i Pascals Instagram-opslag. Han stod bag Marvel-serien ‘WandaVision’ og har desuden afsnit af ‘Game of Thrones’, ‘Succession’ og ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ på cv’et.

Premieredatoen for den nye Marvel-satsning er sat til 25. juli 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af