Se Timothée Chalamet som Bob Dylan i første trailer til ‘A Complete Unknown’

Se Timothée Chalamet som Bob Dylan i første trailer til ‘A Complete Unknown’
Timothée Chalamet i 'A Complete Unknown'. (Foto: PR)

Bob Dylans tidlige liv og gennembrud som musiker er omdrejningspunktet i den kommende film ‘A Complete Unknown’, som har ingen ringere end Timothée Chalamet i hovedrollen.

Nu er første trailer til den imødesete biopic landet, skriver Indiewire.

Det er allerede annonceret, at Chalamet selv synger Bob Dylans sange i filmen. Dette får man netop en forsmag på i den nye trailer, hvor Hollywood-stjernen giver sit overbevisende bud på nummeret ‘A Hard Rain’s A-Gonna Fall’ fra 1963-albummet ‘The Freewheelin’ Bob Dylan’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chalamet får selskab af Monica Barbaro som Joan Baez, en af musikerens tidlige kærlighedsinteresser og samarbejdspartnere. I traileren ser vi også Elle Fanning som Sylvie Russo, en fiktiv karakter baseret på en kunstner, som Dylan datede i start-60’erne, samt Edward Norton som singer-songwriter Pete Seeger.

‘A Complete Unknown’ er instrueret af James Mangold, som også stod bag Johnny Cash-filmen ‘Walk the Line’, foruden film som ‘Le Mans ’66’, ‘Logan’ og ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’.

Den nye biopic kommer i amerikanske biografer til december og har endnu ikke en dansk premieredato på plads.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af