Se Tom Cruise i Oasis-inderlighed og ‘Normal People’-reunion til Charli XCX – alle stjerner er på samme festival lige nu

Se Tom Cruise i Oasis-inderlighed og ‘Normal People’-reunion til Charli XCX – alle stjerner er på samme festival lige nu
Dua Lipa og Callum Turner på Glastonbury. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

Det vrimler med celebrities på verdens største festival. At nogle af musikverdens største stjerner optræder er selvfølgelig selvskrevet, men også på gæstefronten, er der noget at komme efter.

Og selvom Roskilde Festival også lige er gået i gang, er det desværre ikke her, man løber ind i Paul Mescal i ølboden eller står ved siden af Andrew Scott til en koncert.

Det gør man til gengæld på Glastonbury Festival i England. Og hvis man skal tro de sociale medier, kan man her faktisk ikke tage to gummistøvleskridt uden at støde ind i en kendis – om det er på scenen eller i det fri.

Inden Coldplay-koncerten fyrede ‘Mission Impossible’-kollegaerne Simon Pegg og Tom Cruise den af med sing-along til ‘Don’t Look Back in Anger’ med Gillian Anderson ved deres side i en video delt af BBC-journalist Matt Everitt på X.

Til Coldplay kan man snildt få lyst til at holde i hånd, og det gjorde ‘Normal People’-stjerne Daisy Edgar-Jones – med veninden Saoirse Ronan.

På scenen til selvsamme Coldplays koncert lørdag aften, var der desuden fornemt besøg fra Michael J. Fox, som sluttede sig til bandet som ekstraguitarist til sangene ‘Humankind’ og ‘Fix You’. Som optakt sang Chris Martin en lille velkomst til ære for ‘Back to the Future’-skuespilleren: »With his Chuck Berry riff and the way he punched Biff: ladies and gentlemen, please welcome Michael J. Fox.«, lød det.

Ude i smatten kunne man desuden se Paul Mescal springe ud som Shania Twain-fan i en BBC-video, hvor han leverer linjen »let’s go girls« fra nummeret ‘Man! I Feel Like a Woman’. Et moment der uden tvivl vil blive en del af skuespillerens memetilværelse online i lang tid fremover.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@bbc

Paul Mescal is ready for Shania Twain! 🤠 #Glastonbury #PaulMescal #glastonburyfestival

♬ original sound – BBC

I en backstage-video fra Charli XCX’s koncert kan man desuden ønske sig ind ved siden af Mescal og Daisy Edgar Jones, der danser med ‘Chicken Shop Date’-vært Amelia Dimoldenberg lige ved siden af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover sneg Saoirse Ronan sig selvfølgelig også med til en ‘All of Us Strangers’-reunion med instruktør Andrew Haigh og hovedrolleindehaverne Andrew Scott og Paul Mescal.

Andrew Scott og Paul Mescal tillod sig dog også en mere autentisk soloselfie.

Parret ‘Masters of the Air’-skuespiller Callum Turner og Dua Lipa, der optrådte på festivalen, fangede også fotografernes blikke med stilet cigaretrygning ved et bordbænkesæt.

‘One Day’-stjerne Leo Woodall kunne også spottes i forbifarten på festivalen – såvel som Anya Taylor-Joy i selskab med Cara Delevingne.

I backstageområdet var et interview med Simon Pegg og Edgar Wright i gang i anledningen af zombiesatiren ‘Shaun of the Dead’s 20 års-jubilæum, da Florence Pugh gik forbi i festivalhat med en drink i hånden og blev inviteret med til at kommentere. Hvilket hun ikke sagde nej til: »Jeg elsker den film. Jeg voksede op med den film, jeg skulle ikke have set den så ung«, lød det fra skuespilleren, inden hun løb videre.

Roskilde Festival kan bare komme an!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af