Anden sæson af Netflix-hittet ’The Gentlemen’ får grønt lys

Anden sæson af Netflix-hittet ’The Gentlemen’ får grønt lys
'The Gentlemen'. (Foto: Netflix)

Guy Ritchies serie ’The Gentlemen’ hittede stort på Netflix i foråret. Nu er en ny sæson officielt på vej.

I første sæson overtog den renskurede Eddie Horniman (Theo James) efter farens død sin families gods, som han opdagede gemte på lyssky aktiviteter i form af en hashproduktion i kælderen samt en betragtelig gæld.

Nødtvungent måtte han alliere sig med crime-bossen Susie Glass (Kaya Scodelario), nedkæmpe konkurrenterne – og forlige sig med livet som kriminel.

Den kommende sæson fortsætter i samme spor, hvor rivalerne står klar til kamp. Både James og Scodelario genoptager deres roller, mens Daniel Ings vender tilbage som Eddies fuckup af en bror, Freddy.

I første sæson kunne man også opleve Dar Salim i rollen som Felix, men det vides endnu ikke, om karakteren vender tilbage.

Soundvenues anmelder Lars R. Knudsen beskrev ‘The Gentlemen’ som Guy Ritchie »tilbage i storform« i sin anmeldelse af den første sæson, som også modtog tre Emmy-nomineringer.

Ritchie sidder endnu en gang ved roret i den nye sæson af serien, som er baseret på hans egen film af samme navn fra 2019. Han kommer desuden til at skrive afsnittene sammen med Matthew Read.

Den nye sæson vil bestå af otte afsnit, og optagelserne begynder i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af