Anna Kendrick er foran og bag kameraet i film om bizar seriemordersag – se traileren til ’Woman of the Hour’

Anna Kendrick er foran og bag kameraet i film om bizar seriemordersag – se traileren til ’Woman of the Hour’
Foto: United International

Anna Kendrick kendes nok stadig bedst fra ’Pitch Perfect’-filmene eller George Clooney-komedien ’Up in the Air’.

Nu prøver den amerikanske skuespiller for første gang kræfter med instruktørgerningen i form af ’Woman of the Hour’, der netop har fået sin første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen tager udgangspunkt i den sande historie om en mand, der deltog i det amerikanske gameshow ’The Dating Game’ i 1978 og derefter viste sig at være seriemorder.

Kendrick indtager selv rollen som den kvindelige deltager Cheryl Bradshaw, der i programmet skal vælge mellem tre mænd. Heriblandt altså seriemorderen Rodney Alcala (Daniel Zovatto fra ’The Pope’s Exorcist’), som vinder en date med Bradshaw.

Udover en hovedrolle i dramaet ’Alice, Darling’ og en birolle i Hulu-filmen ’Self Reliance’ har Kendricks filmkarriere kørt på lavt blus de seneste år, hvor hun har haft hovedrollen i serien ’Love Life’ og lagt stemme til ’Trolls’-filmene.

’Woman of the Hour’ blev allerede vist sidste år på Toronto-festival, og her modtog Kendrick overvejende ros fra anmelderne. Screen Daily kaldte endda filmen »en forrygende instruktørdebut«.

Filmen får dansk premiere 28. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af