Harrison Ford om ny Marvel-rolle: »Det krævede at være en idiot mod betaling«

Harrison Ford om ny Marvel-rolle: »Det krævede at være en idiot mod betaling«
Harrison Ford. (Foto: Kurt Krieger/Corbis)

I sidste måned landede første trailer til den kommende Marvel-film ‘Captain America: Brave New World’, hvor Harrison Ford kan ses i rollen som Thaddeus Ross aka Red Hulk.

At den 82-årige Hollywood-stjerne nu slutter sig til Marvel Cinematic Universe skyldes ikke en stor passion for superhelteuniverset. I et nyt interview med Variety fortæller hans derimod, befriende ærligt, at han udelukkende gjorde det for pengene. Det skriver Indiewire.

Da Variety-journalisten spørger Ford, hvad det krævede af ham at spille den CGI-kreerede Red Hulk, svarer han således vittigt: »Hvad krævede det? Det krævede at være ligeglad. Det krævede at være en idiot mod betaling, hvilket jeg har gjort før«.

»Jeg forsøger ikke at nedgøre det«, forsikrer skuespilleren straks efter. »Jeg siger bare, at du skal gøre visse ting, som din mor normalt ikke ville lade dig gøre – eller din skuespilunderviser, hvis du havde sådan en. Men det er sjovt, og jeg nød det. Jeg havde det fantastisk, og jeg er glad for den modtagelse, vi fik med traileren«.

‘Captain America: Brave New World’ er instrueret af Julius Onah, der blandt andet har ‘The Cloverfield Paradox’ på cv’et.

Filmen får amerikansk premiere 14. februar 2025, hvorfor den endnu ikke offentliggjorte danske premiere højst sandsynligt bliver 12. eller 13. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af