Jimmy Kimmel forklarer, hvorfor han afviser at være næste års Oscar-vært

Jimmy Kimmel forklarer, hvorfor han afviser at være næste års Oscar-vært
Jimmy Kimmel. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Jimmy Kimmel har været det mest sikre valg som Oscar-vært de seneste år. Han havde tjansen i 2017 og 2018 og så – efter en række mudrede år med ingen eller flere værter – igen i 2023 og 2024.

Men til showet i marts 2025 må Oscar-akademiet og tv-kanalen ABC lede efter en ny vært. Jimmy Kimmel har nemlig sagt nej, og i podcasten Politickin forklarer han nu ifølge Indiewire hvorfor.

»Jeg besluttede bare, at jeg ikke ville deale med det i år. Det var bare for meget sidste år. Man ender med at skubbe alt ’til efter Oscar’, og så er man nødt til at gøre alt, man lovede at gøre efter Oscar, efter Oscar«, forklarer han og fortæller videre, at arbejdet med både at lave hans daglige talkshow ‘Jimmy Kimmel Live!’ og forberede Oscar-showet samtidig også er svært at balancere for ham og hans forfatterhold fra talkshowet.

»Jeg går all in, når det kommer til sådan noget som Oscar-showet. Jeg tænker på det om morgenen og om natten, og når jeg får ideer, vil jeg arbejde på dem, og så føles mit daglige talkshow som en irritation«, siger han.

»Vi har alle vores forfattere fra talkshowet til at arbejde på Oscar, så det distraherer dem. Det er sjovt at lave, og det føles godt, når det går godt, men for mig ville det bare for meget at gøre i tre år i træk«.

Men hvem skal så overtage jobbet, der er blevet beskrevet som Hollywoods værste, fordi man næsten kun kan skuffe?

Det bliver i hvert fald ikke komikeren John Mulaney, som ellers efter sigende var blevet spurgt, efter mange heppede på ham efter hans sjove og skæve optræden som presenter ved sidste års Oscar-show. Men også han takkede nej.

Nu må akademiet og ABC bevæge sig ned ad listen, og det skal blive spændende at se, hvem der tør takke ja.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af