Kommende ‘Jurassic World’-reboot har fået en meget passende titel – se første forsmag

Kommende ‘Jurassic World’-reboot har fået en meget passende titel – se første forsmag
Scarlett Johansson 2022. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Siden starten af året har det stået klart, at et større reboot af den indbringende ‘Jurassic World’-franchise er på vej. Nu har filmen fået en officiel titel og en lille visuel forsmag i form af to fotos, skriver Deadline.

‘Jurassic World Rebirth’ er den meget passende titel til reboot-filmen, som instrueres af Gareth Edwards (‘Rogue One: A Star Wars Story’) og har manuskript af David Koepp, den original ‘Jurassic Park’-manusforfatter.

På det ene af de to dugfriske billeder ser man hovedrolleindehaver Scarlett Johansson sammen med Jonathan Bailey, der observerer noget (en dinosaur måske?), mens de gemmer sig i højt græs. På det andet optræder en tydeligt oprørt Mahershala Ali i militæruniform.

Jonathan Bailey og Scarlett Johansson i ‘Jurassic World Rebirth’. (Foto: PR)

Den nye film udspiller sig fem år efter ‘Jurassic World Dominion’ og handler om en gruppe heroiske personer, der skal sikre sig dna-prøver fra de tre største væsner på tværs af land, hav og luft. Disse dinosaurer har nemlig nøglen til et lægemiddel, der vil kunne redde menneskeheden.

Johansson spiller agenten Zora Bennett, der skal lede den hemmelige mission, som ikke går helt som planlagt. Holdet strander på en tropisk ø, hvor de står over for både dinoer og en chokerende opdagelse, der har været skjult for verden i årtier.

‘Jurassic World Rebirth’ får premiere 2. juli 2025.

Mahershala Ali i ‘Jurassic World Rebirth’. (Foto: PR)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af