Ny HBO-dokumentar går bagom ‘The Sopranos’ – se traileren til ‘Wise Guy’

Ny HBO-dokumentar går bagom ‘The Sopranos’ – se traileren til ‘Wise Guy’
'The Sopranos'. (Foto: HBO)

»Remember when is the lowest form of conversation«, lyder en af Tony Sopranos mange mindeværdige replikker.

Det tillader seriens bagmand David Chase sig alligevel at gøre i en ny dokumentarserie, hvor han og seriens cast ser tilbage på ‘The Sopranos’ i anledningen af seriens 25-års jubilæum.

Traileren er netop landet, hvor Chase sætter sig i sin hovedkarakters sted – i stolen på psykiateren Dr. Melfis kontor. Og akkurat som gangsterbossen fra New Jersey handler det om moderbindinger, fortæller Chase blandt andet, hvis egen mor blev første inspirationskilde til ‘The Sopranos’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren lover også gensyn med en række af seriens stjerner – blandt andet Edie Falco, Michael Imperioli, Drea de Matteo, Steven Van Zandt og Lorraine Bracco. Selvom det er Chase, der er dokumentarens omdrejningspunkt, rummer de to afsnit også masser af behind the scenes-guf for fans og perspektiver fra adskillige af de involverede.

I instruktørstolen sidder erfarne Alex Gibney, der har instrueret ‘The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley’ om Elizabeth Holmes, ‘Citizen K’ og den Oscar-vindende Afghanistan-dokumentar ‘Taxi to the Dark Side’ fra 2007.

‘Wise Guy: David Chase and The Sopranos’ får premiere på Max 8. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af