Nicolas Winding Refn vender tilbage til det store lærred – optager film i Japan

Nicolas Winding Refn vender tilbage til det store lærred – optager film i Japan
Nicolas Winding Refn under Cannes Film Festival i 2019. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Vi skal tilbage til 2016 for at finde Nicolas Winding Refns seneste spillefilm, ‘The Neon Demon’. Siden da har den danske instruktør skabt serierne ‘Too Old To Die Young’, ‘Copenhagen Cowboy’ og ‘The Famous Five’.

Nu melder Variety imidlertid, at Refn vender tilbage til det store lærred.

Han fortæller således til mediet, at han forbereder produktionen af ny film, der går i optagelse til næste år i Tokyo. Filmens sprog vil være på både engelsk og japansk, og han lover, at den »vil have en masse glitter og en masse sex og vold«.

»Det er et virkelig interessant tidspunkt at lave film på, fordi det er så kaotisk en situation«, siger han til Variety. »Så at gå tilbage og lave en spillefilm til biografer igen er næsten ligesom – ikke at starte forfra – men med alle ændringerne i vores samfund i de sidste fem år og teknologiske ændringer, virker det næsten som den rigtige ting at gøre for mig«.

Derudover fortæller Refn, at han også arbejder på to andre projekter, hvoraf det ene er relateret til gaming.

Instruktøren befinder sig i skrivende stund på Venedig Film Festival, hvor han både fremviser ‘Beauty Is Not A Sin’ – en ny reklamefilm for motorcykelproducenten MV Agusta – samt en restaureret udgave af debutspillefilmen ‘Pusher’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af