Orlando Bloom tabte over 20 kilo på tre måneder til rolle som bokser

Orlando Bloom tabte over 20 kilo på tre måneder til rolle som bokser
Orlando Bloom I 'The Cut'. (Foto: Tea Shop Productions)

I den kommende thriller ’The Cut’, portrætterer Orlando Bloom en bokser, og her har han måtte overgive sin krop betydeligt til rollen.

I et interview med Variety fortæller Bloom, at han, over en periode på tre måneder, tabte hele 23,5 kg som del af forberedelsen til filmen. »Jeg trappede ned på maden over en periode på tre måneder indtil lige før optagelserne – jeg smed 52 pund og jeg var på omkring 185, da jeg startede«, siger Bloom og understreger hvor mentalt krævende processen var:

»Så jeg smed ret meget vægt, og jeg var også meget mentalt udfordret. Hvis du fodrer nogen med tun og agurk længe nok…«.

Vægttab er også centralt for plottet i ’The Cut’, hvor Bloom spiller en pensioneret bokser, som er desperat efter at vende tilbage til ringen, men først skal kunne nå den nødvendige vægt, hvilket bliver en intens og livstruende proces.

Foruden Bloom kan man finde Caítrona Balfe og John Turturro i castet, mens filmen instrueres af britiske Sean Ellis.

’The Cut’ blev optaget i omvendt kronologisk rækkefølge, så da produktion var i gang, måtte Bloom faktisk bulke op igen. Dette var grundet de svære omstændigheder han var under i vægttabet, forklarer Ellis i samme interview med Variety. »Det var umuligt for ham at arbejde under diæten – så han kom til os, da han var lettest, og så begynder han at spise«.

Filmen havde premiere sidste uge på Toronto Film Festival, men det vides endnu ikke, hvornår den kan ses i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af