Forfatter bag romcom-sensation skal instruere ‘Princess Diaries 3’

Forfatter bag romcom-sensation skal instruere ‘Princess Diaries 3’
Den originale 'The Princess Diaries' fra 2001. (Foto: PR)

Kort efter annonceringen af ‘The Devil Wears Prada 2’ er der nyt fra en anden efterfølger til en elsket Anne Hathaway-film fra 00’erne.

Indiewire kan således fortælle, at en kommende tredje film i ‘The Princess Diaries’-franchisen nu har sin instruktør på plads.

Valget er faldet på Adele Lim, som instruktørdebuterede sidste år med komedien ‘Joy Ride’. Inden da stod hun for manuskriptet til kæmpesuccesen ‘Crazy Rich Asians’, der blev 2010’ernes mest indtjenende komediefilm i USA.

»Som en diehard-fan af den originale ‘Princess Diaries’ er jeg meget begejstret for at være med til at bringe den tredje iteration af denne elskede franchise til live», udtaler Lim i en pressemeddelelse. »Vi ser frem til at fejre dens kernelejere af kvindelig kraft, glæde og mentorskab med publikum over hele verden«.

Den kommende film, som indtil videre blot bærer titlen ‘The Princess Diaries 3’, bygger videre på fortællingen fra ‘The Princess Diaries’ og ‘The Princess Diaries 2: Royal Engagement’. Originalfilmene, som blev instrueret af nu afdøde Gary Marshall i henholdsvis 2001 og 2004, er baseret på Meg Cabot romanserie af samme navn.

I den første film spiller Anne Hathaway highschool-eleven Mia Thermopolis, som finder ud af, at hun er næste person i arvefølgen til tronen i det fiktive land Genovia. Julie Andrews indtager rollen som Mias bedstemor, som forsøger at gøre barnebarnet klar til at regere.

Manuskriptet til ‘The Princess Diaries 3’ er skrevet af Aadrita Mukerji, som blandt andet har serierne ‘Supergirl’ og ‘Reacher’ på cv’et, melder Indiewire. Mediet beretter desuden, at den tredje films plot rygtes at handle om en ældre Mia, der skal oplære sin egen datter i, hvordan man opfører sig som en prinsesse.

Castet til den nye film er endnu ikke annonceret, hvorfor det heller ikke er officielt bekræftet, at Hathaway vender tilbage. Det ville dog være usandsynligt, at en fortsættelse skulle få grønt lys uden de originale films hovedrolleindehaver.

Så sent som i april i år sagde hun da også til V Magazine, at »vi er et godt sted« angående netop ‘The Princess Diaries 3’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af