‘The Devil Wears Prada 2’ er på vej

‘The Devil Wears Prada 2’ er på vej
'The Devil Wears Prada'. (Foto: PR)

Der har før cirkuleret rygter om en fortsættelse til ‘The Devil Wears Prada’, og nu er der en toer på vej.

Modebladsdramaet fra 2006 havde Anne Hathaway i hovedrollen som journalistspiren Andy Sachs, der bliver assistent for Meryl Streeps ondskabsfulde modebladschef Miranda Priestley.

Ifølge Deadline er filmens manuskriptforfatter Aline Brosh McKenna eftersigende blevet bedt om at skrive en toer, som skal produceres af Disney. Derudover er David Frankel, der instruerede den første film, på tale til efterfølgeren.

Ifølge Variety handler fortsættelsen om chefredaktøren Miranda Priestly, der skal genopfinde sin karriere, fordi magasinbranchen er i forfald. Det indebærer blandt andet et møde med den gamle assistent Emily (Emily Blunts karakter), der nu er chef for et luksusbrand med mange annoncepenge.

Det helt store spørgsmål om, hvorvidt det oprindelige cast er ombord, er stadig ubesvaret.

Der har tidligere været håb om en fortsættelse med den oprindelige films hovedrolleindehaver Anne Hathaway samt Meryl Streep og Emily Blunt på rollelisten, men for nylig var Hathaway afvisende overfor en mulig toer.

»Jeg tror ikke en fortsættelse af den historie formentlig nogensinde kommer til at ske«, lød det fra Hathaway til E! News tilbage i marts, hvor hun, Meryl Streep og Emily Blunt delte en pris ud til SAG Awards sammen.

‘The Devil Wears Prada’ var baseret på et forlæg skrevet af Lauren Weisberger, og der findes flere fortsættelser i bogform.

Spændingen er stor, for vi er »in desperate need of chanel«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af