Find tryllestaven frem: Nu kommer ‘Harry Potter’-spillet, vi alle har ventet på

Find tryllestaven frem: Nu kommer ‘Harry Potter’-spillet, vi alle har ventet på
'Hogwarts Legacy'.

Har du altid drømt om at bevæge dig rundt i Hogwarts, får du nu chancen for at opleve hele ‘Harry Potter’-universet på tætteste hold næste år.

Det sker i ‘Hogwarts Legacy’, et rollespil sat i et åbent miljø, hvor du frit kan bevæge dig rundt i den magiske verden, vi kender fra bøgerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Hogwarts Legacy’ foregår i 1800-tallets trolddomsverden, hvor man som elev ved Hogwarts skal ud på en farefuld færd. Man er dog ikke hvilken som helst elev, da man tilsyneladende har en unik evne til at håndtere en helt speciel slags magi.

Spillet byder på magi i alskens former, når trusler skal nedkæmpes. Alt sammen i selskab med venner – og måske fjender. Det lyder lidt som fortællingen om en ung gut med runde briller og et ar i panden…

Der er endnu ingen fast dato på ‘Hogwarts Legacy’, men spillet udkommer til PC, PlayStation 4/5 og Xbox One/Series S/X i 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af