Dato på ‘Resident Evil Village’ – østeuropæisk zombiejagt starter i maj

Dato på ‘Resident Evil Village’ – østeuropæisk zombiejagt starter i maj
'Resident Evil Village'. (Foto: Capcom)

Er du fan af ‘Resident Evil’-serien, kan du godt glæde dig – en showcase i går bød på trailers, nyt om det kommende ‘Village’-spil og masser af zombieguf.

Højdepunktet var udgivelsesdato på ‘Resident Evil Village’, der allerede udkommer den 7. maj til PlayStation 4 og 5, Xbox Series X/S og One samt PC.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Resident Evil Village’ havde ellers en dato, der bare lød på 2021, så det var frygtet, at vi skulle vente helt til efteråret, men det er altså ikke tilfældet.

Spillet hiver os med til et creepy palæ i det østlige Europa, hvor en meget høj dame jagter dig rundt. Der er naturligvis også en masse andre overraskelser, som du kan få en forsmag på i spillets seneste trailer.

Spiller du på PlayStation 5, kan du i øvrigt allerede prøve en demo. Der er tale om en eksklusiv demo, som ikke er (eller bliver) tilgængelig på andre platforme. Der kommer en anden demo på et senere tidspunkt til andre konsoller og PC.

Ud over ‘Resident Evil Village’, der var showcasens primære fokus, blev der også vist en gammel trailer for Netflix’ kommende ‘Resident Evil: Infinite Darkness’, en animeret serie med Leon S. Kennedy og Claire Redfield i hovedrollerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af