Undskyld mig, men den nye ‘Mortal Kombat’-film ser jo faktisk ret vild ud

Undskyld mig, men den nye ‘Mortal Kombat’-film ser jo faktisk ret vild ud
Sub-Zero i 'Mortal Kombat'. (Foto: Warner Bros.)

Kan du nikke genkendende til Scorpion, »FINISH HIM!« og fatalities, er der overraskende godt nyt i dag: Traileren for den seneste ‘Mortal Kombat’-filmatisering er landet, og den ser faktisk god ud.

Nu er definitionen af god jo forholdsvis subjektiv, i hvert fald når det kommer til filmatiseringer af klassiske spilserier, men bedøm selv:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen stinker jo af det voldsforherligende univers, som kampspillet ‘Mortal Kombat’ trods alt er kendt for – og så er traileren altså et overflødighedshorn af små detaljer, der bare skriger af fanservice.

Tag bare et kig på Liu Kangs ilddrage eller Sub-Zeros tricks med is (han fryser en mands blod og bruger det som kniv, helt ærligt, det bliver ikke sejere end det). Og lyt lige ekstra godt efter i den sidste del af traileren.

Foto: Warner Bros/YouTube

Filmen er fyldt med kendte ansigter fra ‘Mortal Kombat’, heriblandt Jax, Raiden, Sonya Blad, Kano og Sub-Zero samt Scorpion, der naturligvis brøler »GET OVER HERE«.

Til gengæld er filmens hovedperson, Cole Young, ukendt i spillenes univers. Det er første gang, han optræder, når han – og resten af vores verdens bedste krigere – skal redde universet.

‘Mortal Kombat’ lander direkte på HBO Max den 16. april, men det vides endnu ikke, om den rammer HBO Nordic på samme tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af