Marvel slår sig sammen med spilgigant om nye historier i superhelte-universet

Marvel slår sig sammen med spilgigant om nye historier i superhelte-universet
Iron-Man. (Foto: Disney/Marvel)

Der er mindst tre nye spil på vej fra Electronic Arts, som alle finder sted i det boomende Marvel-univers.

Sådan lyder den klare udmelding fra MarvelTwitter, hvor de bekræfter, at alle tre spil vil »få deres egen originale historie« i det efterhånden omfattende superhelte- og skurkeunivers.

Det er stadig sparsomt med detaljerne om de tre projekter, men de vil angiveligt udkomme til pc samt konsoller, og så vil de befinde sig inden for action- og eventyrgenren.

I et blogindlæg uddyber EA, at det første spil undervejs er et unavngivet spil med Iron Man i hovedrollen fra deres studie EA Motive.

Heller ikke her er der blevet løftet særlig meget for sløret, men EA forklarer, at det vil dykke ned i en original og uset historie om Tony Stark, og at man som spiller vil komme til at opleve, hvordan det føles at være superhelten.

Er du Marvel-fan, er der generelt en del at se frem til på spilfronten. Ud over Iron Man-spillet er der allerede landet det ‘Hearthstone’-agtige kortspil ‘Marvel Snap’, som er frit tilgængeligt.

Derudover udkommer strategispillet ‘Marvel’s Midnight Suns’ i december, og så er der også et projekt på vej med Captain America og Black Panther, omend dette er lige så sparsom detaljeret som Iron Man.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af