Endnu et Kardashian-meme er født: Kanye West fejrer Kim med bizart hologram af afdød far

Endnu et Kardashian-meme er født: Kanye West fejrer Kim med bizart hologram af afdød far
Kim og Kanye til sidste års Met Gala. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Man troede lige, at Kim Kardashian havde toppet tidligere på ugen, da hun tweetede om en overdådig fødselsdagsfest på en privat ø, hvor venner og familie blev fløjet ind for at kunne deltage.

Men selvfølgelig var det ikke slut for Kim Kardashian. For én ting er at fejre fødselsdagen med sine tætteste venner og familie efter at have sendt dem igennem to ugers corona-karantæne og lægetjek.

En anden ting er den gave, som Kardashians mand, Kanye West, diskede op med.

Kanye, der lige nu gør sig som præsidentkandidat, havde simpelthen sørget for et skræmmende realistisk og detaljerigt hologram af Kims afdøde far, Robert Kardashian.

Hvor ugens tidligere tweet fra Kardashian var direkte tonedøv i kølvandet på et år hærget af corona og et kvalmende eksempel på de riges luksusliv selv under en pandemi, så virker dette bare temmelig absurd.

Især hvis du lige ser videoen igennem – det er altså svært at komme igennem uden at krølle tæerne helt sammen. Og det bliver ikke bedre, da hologrammet siger »Du giftede dig med den mest, mest, mest, mest, mest geniale mand i hele verden, Kanye West«.

Det er selvfølgelig tanken, der tæller, og som Kim selv skriver, så vækkede den en del følelser til live. Men det tog ikke længe, før internettet så sit snit til at skabe endnu et meme baseret på Kardashians tweets.

En af de sjovere tendenser var overfloden af ‘Star Wars’-inspirerede memes, blandt andet med Mads Mikkelsen. Filmsagaerne er notorisk kendt for problematiske forhold med fædre, hvilket kun understreger absurditeten ved hele situationen.

Tager man i øvrigt et hurtigt kig på Kims Twitter-profil her til morgen, kan man se, at hun er ved at fortælle om sit liv med corona, da flere i familien er testet positive.

Der er med andre ord stor chance for, at vi kan få en trilogi af Kardashian-memes, inden ugen er omme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af