YouTube-stjerne fanget i sexting-skandale med mindreårige

YouTube-stjerne fanget i sexting-skandale med mindreårige
James Charles. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Den 21-årige YouTube-stjerne James Charles, der har opbygget et følge på mere end 25 millioner abonnenter, uploadede i påsken en undskyldningsvideo med titlen ‘holding myself accountable’.

Videoen kommer efter flere ugers kontrovers med anklager om private og upassende beskeder mellem Charles og drenge, der efter sigende har været under 18 år og dermed falder under den seksuelle lavalder i flere amerikanske stater.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange af anklagerne mod Charles kommer fra TikTok, hvor flere brugere har uploadet billeder af samtaler med YouTube-stjernen, der hurtigt tager en flirtende og seksuel drejning.

I sin YouTube-video indikerer Charles, at flere af samtalerne har fundet sted, men at han var af den opfattelse, at de andre parter var 18 eller over og dermed løj om deres alder.

Det forsvar giver flere brugere dog ikke meget for. I stedet har de på TikTok og Twitter lagt adskillige videoer og billeder op for at vise, hvordan Charles tilsyneladende bruger samme manøvre i sine beskeder.

Ifølge anklagerne spørger Charles sjældent om alder, men bruger det derimod som et forsvar, når han bliver taget på fersk gerning. Efterfølgende truer han modparten til at slette videoer af snaps og private beskeder.

Adskillige videoer fra TikTok og Twitter bliver dog slettet løbende. En bruger kommenterede på en nu slettet video, at hans forældre fik ham til at fjerne videoen, efter politiet havde kontaktet dem.

Det er ikke første gang, at anklager af denne karakter rammer James Charles. I februar kunne Insider rapportere, hvordan han tog til genmæle, efter en fan beskyldte ham for grooming og pædofili.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af