‘SNL’ tager tykt pis på Jake Pauls boksedrømme i sketch med ‘Ted Lasso’-stjernen Jason Sudeikis

‘SNL’ tager tykt pis på Jake Pauls boksedrømme i sketch med ‘Ted Lasso’-stjernen Jason Sudeikis
Jason Sudeikis i 'Mellen'. (Foto: Saturday Night Live/YouTube)

Det er med at holde tungen lige i munden, hvis du skal fange alle referencerne i weekendens ‘Satuday Night Live’-sketch ‘Mellen’ med Jason Sudeikis.

Her indtager skuespilleren rollen som en mandlig udgave af Ellen Degeneres på et talkshow med en »maskulin kant« – og der er ikke skruet ned for den (alt for) energiske testosteron-stemning.

Programmet kommer vidt omkring med slag i kuglerne, madlavning med Joe Rogan, antivaxxer-opgør og en sær homoerotisk stemning blandt publikum, når de skal smække hinanden med håndklæder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blandt gæsterne finder man også Jake Paul (spillet af Pete Davidson), som endnu en gang prøver at finde sin næste modstander i bokseringen.

YouTube-stjernens ambitioner er ikke til at tage fejl af, for hans mål er ingen ringere end Muhammad Ali.

At Ali er død lader ikke til at være en hindring for Jake Paul, der samtidig deklarerer, at bokselegenden skal ændre sit navn tilbage til Cassius Clay, når – og altså ikke hvis – han taber.

Ud over internetpersonlighederne i Rogan og Paul inkluderer sketchen også en ordentlig håndfuld stikpiller til alt fra virale dansevideoer på TikTok, kryptovaluta-bobler, Conor McGregors trang til at tæske alle og Louis CK’s bovlamme jokes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af