Nu kan du købe en personlig videohilsen fra Tinder-svindleren

Nu kan du købe en personlig videohilsen fra Tinder-svindleren
Tinder. (Foto: cottonbro/Pexels)

Simon Leviev, der for mange nok er bedre kendt som Tinder-svindleren fra Netflix-dokumentaren ‘The Tinder Swindler’, gør sit bedste for at lukrere på sit tvivlsomme ry.

Leviev, der oprindeligt hedder Shimon Hayut, har nemlig fået debut på Cameo, hvor man kan købe skræddersyede og personlige hilsner fra ham til en pris af 1.310 kroner per styk.

Der er næsten frit valg på alle hylder, om det så er en fødselsdagshilsen til din bedste ven eller bare et shout-out til dig selv, som du kan blære dig med (hvilket er lidt underligt, men okay).

Svindleren har allerede afleveret sine første ordrer, og hvis man skal tro anmeldelserne, leverer han i det mindste det, man bestiller. Han har således en rating på fem stjerner ud af lige så mange mulige.

På trods af være centrum for den kontroversen i Netflix-dokumentaren om hans svindlen med kærester og deres penge, lader det til, at Leviev gør sit bedste for at udnytte opmærksomheden.

Ud over Cameo har han således anskaffet sig en manager, der skal hjælpe ham med at stable en karriere på benene.

Ifølge Entertainment Tonight kigger duoen således på mulighederne for en potentiel podcast, værtsrollen for et datingshow og sågar en bog.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af