Lizzo i stormvejr på sociale medier efter kontroversiel tekst til ‘Grrrls’

Lizzo i stormvejr på sociale medier efter kontroversiel tekst til ‘Grrrls’
Lizzo. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Lizzo har omskrevet teksten til sin seneste single, ‘Grrrls’, efter den har skabt kontrovers online.

I sangens indledning synger hun »Hold my bag, bitch, hold my bag / Do you see this shit? I’ma spaz«, og det er netop sidste ord i den sætning, som ikke er faldet i god jord.

Ordet kan oversættes til ‘spasser’, og det er den handicapdiskriminerende natur bag ordet, som er faldet mange for brystet.

Efter kritikken har Lizzo lagt sig fladt ned og undskyldt i et opslag på Instagram, hvor hun skriver, at det aldrig var hensigten at såre nogen:

»Lad mig slå én ting fast: Jeg har aldrig ønsket at promovere brugen af nedsættende ord. Som tyk kvinde i USA har jeg været mål for adskillige sårende ord, så jeg forstår den magt, som ord kan have«, lyder det.

»Som indflydelsesrig kunstner er jeg dedikeret til at være en del af den forandring, som jeg har ventet på at se i vores verden«, konkluderer hun og tilføjer, at hun har skrevet en ny tekst til ‘Grrrls’, som du kan høre nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af