Biografer bandlyser teenagere fra ‘Minions: Historien om Gru’ efter viralt TikTok-fænomen

Biografer bandlyser teenagere fra ‘Minions: Historien om Gru’ efter viralt TikTok-fænomen
'Minions: The Rise Of Gru'. (Foto: Araya Doheny/Getty Images)

Fans på TikTok er gået så meget i selvsving over den nye ‘Minions: Historien om Gru’, at en viral trend nu får konsekvenser i britiske biografer.

Således skriver Independent, at flere biografer har set nødsaget til at afvise teenagere i jakkesæt, der ville ind at se den nye film, efter adskillige klager fra andre biografgængere om tilråb, hujen og bifald under visningerne.

Opførslen, der er del af en intern joke online (og som du formentlig snart støder på herhjemme), er blevet et hit på TikTok, hvor unge i både USA, England og andre lande dukker op i hobevis for at se filmen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge en biografchef, som Independent har talt med, er der dog ikke noget sjovt over den nye tendens, da han efter sigende har refunderet billetter til en værdi af 13.000 kroner på blot en enkelt dag grundet de mange klager.

Den massive succes online er dog ikke skidt for alle. ‘Minions: Historien om Gru’ forventes at runde 903 millioner kroner i omsætning i USA, der henover weekenden og mandag fejrede landets uafhængighedsdag.

Hvis beløbet holder stik, slår filmen den tidligere rekordindehaver for den eftertragtede helligdagsperiode i USA, der indtil videre har tilhørt ‘Transformers: Dark Side of The Moon’.

Actionfilmen snuppede rekorden tilbage i 2011 med en indtjening på knap 825 millioner kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af