Doja Cat i kaotisk krig med fans på Twitter: »Sut min fucking pik«

Doja Cat i kaotisk krig med fans på Twitter: »Sut min fucking pik«
Doja Cat. (Foto: David Wolff - Patrick/Redferns)

Doja Cat er ikke uvant på de sociale medier, men hendes seneste udbrud på Twitter er alligevel lidt ud over det sædvanlige.

Her er hun endt i karambolage med adskillige fans, men ingen er helt klar over, hvad det faktisk skyldes, lyder det ifølge Complex.

Det hele startede tilsyneladende med et tweet, hvor sangeren skrev, at »folk er så fucking dumme, jeg sværger, det er skræmmende«.

Stikpillen faldt ikke i god jord hos flere brugere, hvor en af dem anklagede Doja Cat for at være en del af problemet.

Det fik sangerinden til at fare i flint: »Sut min fucking pik og æd mine kugler, kælling«, lød det kort og kontant.

Det stoppede dog ikke der, for da flere brugere blandede sig, røg stjernen endnu længere op i det røde felt.

En fan skrev, at Doja Cat kun loggede på for at himle op om alt muligt ligegyldigt frem for at være taknemmelig og sprede positive budskaber.

Her var responsen lige så direkte og iskold: »Luk røven, nørd, folk er ligeglade«.

Imens ordvekslingen løb af stablen, fandt Doja Cat desuden tid til at revse Twitter for angiveligt at blokere hendes svar til andre brugere.

Det skete, da hun postede et billede af diverse svar, der tilsyneladende ikke var blevet sendt, heriblandt endnu en svada: »Du er besat af mig, din fucking hund, find en anden hobby«.

Doja Cat har den seneste tid været centrum for flere kontroverser, heriblandt med ‘Stranger Things’-stjernen Noah Schnapp grundet private beskeder på Instagram, som skuespilleren lækkede online.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af