MrBeast fejrer episk YouTube-milepæl med vanvittig video

MrBeast fejrer episk YouTube-milepæl med vanvittig video
MrBeast. (Foto: MrBeast/YouTube)

MrBeast har rundet 100 millioner følgere på YouTube, hvilket naturligvis er blevet fejret i vanlig legesyg stil af platformens populære profil.

Således samlede YouTube-stjernen, der går under det borgerlige navn Jimmy Donaldson, 100 tilfældige følgere, der skulle konkurrere om en helt unik præmie: En privat ø.

Donaldson havde nemlig købt ferieparadiset og udloddede det simpelthen til den person, der kunne kæmpe sig hele vejen igennem adskillige udfordringer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blandt forhindringerne var den efterhånden notoriske ‘Red Light, Green Light’-udfordring fra ‘Squid Game’, som MrBeast allerede har genskabt før, hvor deltagerne elimineres, hvis de bevæger sig på det forkerte tidspunkt.

Det stoppede dog ikke der, for de håbefulde konkurrenter skulle også tænde ild med basale redskaber, gå planken ud og ikke mindst finde en gemt skat, før den ultimative vinder kunne trække sig sejrrigt ud af turneringen – en oplevelse og ikke mindst en ø rigere.

Med de 100 millioner følgere, som faktisk allerede er steget til 101 millioner, er Donaldson YouTubes næststørste selvstændige profil.

Han er kun overgået af PewDiePie, som rundede samme milepæl i 2019. I dag er hans følgertal dog steget til 111 millioner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af