Twitter-brugere tager tykt pis på Taylor Swifts mange rejser med privatfly

Twitter-brugere tager tykt pis på Taylor Swifts mange rejser med privatfly
Taylor Swift. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

En af sommerens store kontroverser har været den massive udledning af C02, der stammer fra stjerner som Taylor Swift, Kim Kardashian og Jay-Z, når de rejser rundt i deres privatfly.

Ifølge en undersøgelse fra det digitale marketingfirma Yard oser berømthederne nemlig rundt, som var det en tur rundt om hjørnet for at hente mælk, og netop Swift har vist sig at være den største synder i årets første syv måneder.

Således har hendes privatfly udledt mere end 8.000 ton C02 i år, hvilket svarer til det gennemsnitlige forbrug for 1.184 personer i 2022, imens hendes korteste tur var på blot 36 minutter.

Den slags frådseri slipper man ikke af sted med, når brugere på sociale medier først opdager det, og det må Swift nu sande med et hav af jokes på Twitter.

Skal man tro repræsentanter for Swift, så er det dog ikke sangerinden selv, som står for størstedelen af turene:

»Taylors privatfly udlånes med jævne mellemrum til andre individer«, lyder det i en udtalelse til E! News. »At tilskrive alle eller de fleste rejser til hende er direkte forkert«.

Dén undskyldning giver brugerne dog ikke meget for.

I stedet poster de nu photoshoppede billeder af interaktioner med popstjernen, hvor hun angiveligt beder om oplysninger på miljøorganisationer, som hun vil donere til for at hjælpe klimaet.

Beskederne er naturligvis falske og bruges derfor til at understrege hykleriet i, at den voldsomme C02-udledning undskyldes med, at det ikke er Swift selv, der står bag det.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af