Nyt Soundvenue Magazine ude nu

Den nye udgave af Soundvenue Magazine lander i butikkerne i dag med Shamir på coveret.

Han er årets mest fascinerende nye stjerneskud i musikkens verden. Den charmerende Las Vegas-flab bøjer genrer fra house til country, udfordrer grænserne mellem køn, laver ørehængere af en anden verden og ændrer vores opfattelse af, hvordan en popstjerne kan være.

Vi har også i en længere periode hængt på nakken af danske Eloq, der arbejder på sit gennembrud den internationale klubscene, og vi tager en lang snak med det sky, men brillante Roskilde-hovednavn Jamie xx.

‘Amy’, den rå dokumentar om Amy Winehouse, som høstede stående ovationer i Cannes, kommer til landet, og vi har talt med instruktøren om den kontroversielle historie. Vi snakker også med Janus Metz, der har instrueret en del af den nye sæson ‘True Detective’, og rejser til Afrika med Daniel Dencik, instruktøren bag den ambitiøse danske film ‘Guldkysten’.

Vi dykker også ned i den opblomstrede UK-grime-scene med Stormzy og Novelist i spidsen, agerer statister i ‘Sommeren ’92’, den kommende film om den danske EM-triumf, diskuterer kvinders marginaliserede rolle i gaming-kulturen og musikernes fremtid i den nye digitale virkelighed og hænger ud med blandt andre Communions og Giorgio Moroder.

Du får desuden to store modeserier med punket energi, kraftige farver og masser af bar hud, og så anmelder vi som altid månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Vil du have et månedligt skud inspiration til ny musik, film, tech og mode? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

svm95_promo_svospread03

svm95_promo_svospread04

svm95_promo_svospread05

svm95_promo_svospread07

svm95_promo_svospread11

svm95_promo_svospread13

svm95_promo_svospread01

svm95_promo_svospread14

svm95_promo_svospread16

svm95_promo_svospread17

svm95_promo_svospread18

svm95_promo_svospread19

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af