Victoria’s Secret afslører vildt musiker-line-up til kommende modeshow

Victoria’s Secret afslører vildt musiker-line-up til kommende modeshow

Den amerikanske undertøjsgigant Victoria’s Secret har i en lang årrække været kendt for at afholde verdens mest sete modeshow. Deres årlige undertøjsopvisning blander internationale supermodeller med nogle af verdens største musikere og sangere til et potpourri af bar hud og popmusik, og dette års show, der bliver vist på tv i over 190 lande, bliver ingen undtagelse.

Victoria_Secret_Fashion_Show_2013
Victoria’s Secret har netop annonceret, at de har lokket ingen ringere end Rihanna til at åbne ballet. Rihanna, der første gang spillede til et af deres shows i 2012, er siden da blevet en favorit i modebranchen med kollektioner for Puma, en lang række designsamarbejder og sin opsigtsvækkende stil.

Rihanna får følgeskab af Selena Gomez og The Weeknd, der også vil give numre fra deres seneste album til det stjernespækkede modeshow. Selv om modellerne ikke er bekræftet endnu kommer verdenskendte Victoria’s Secret Angels som Candice Swanepoel, Adriana Lima og Alessandria Ambrosio højst sandsynligt til at gå showet – og rygterne siger, at de dette år får følgeskab af de nye it-modeller Gigi og Bella Hadid.

Showet løber af stablen den 8. december.

Læs også: Vi nærmer os: Rihanna afslører titel og albumcover

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af