‘Star Wars: Battlefront’ inviterer på en imponerende interaktiv tur til spillets planeter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du er ramt af ‘Star Wars’-feberen big time, så kan du dulme de værste symptomer med en særdeles grundig gennemgang af de planeter, der indgår i ‘Star Wars: Battlefront’.

EA, der har udviklet spillet, har nemlig lavet en interaktiv guide til spillets fire planeter Endor, Hoth, Tatooine og Sullust. Der er tale om virkeligt grundige sager her, hvor du får gennemgået planeternes miljø, de forskellige våben og fartøjer på planeten og eksklusive behind the scenes-optagelser.

Derudover giver guiden også en fordel, hvis du planlægger at købe ‘Star Wars: Battlefront’, når det udkommer. Du får nemlig serveret små gameplay-klip og forklaringer til spillets forskellige missioner, så du allerede nu kan lægge din taktik.

Foruden de fire planeter kan man også tage del i kampen om ørkenplaneten Jakku, der kommer som en tilføjelse til alle, der forudbestiller spillet.

Og så må det godt snart blive december.

Læs også: Ny, intens ‘Star Wars: Battlefront’-teaser viser slaget efter ‘Return of the Jedi’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af