YouTube Rewind giver glædeligt gensyn med årets bedste virale videoer

YouTube Rewind giver glædeligt gensyn med årets bedste virale videoer

YouTube Rewind har ramt nettet for sjette år i træk, og giver et kækt tilbageblik over nogle af de mest virale videoer fra 2015.

Siden 2010 har YouTube produceret Rewind, deres årlige blik på året der gik – som set fra YouTube. På den måde skiller de sig ud fra de øvrige opsummeringer af årets highlights, og beskæftiger sig slet ikke med the bigger picture. I stedet mindes vi om de helt store popsange og trending memes. Videoen er ligeledes befolket hovedsageligt af YouTube-kendte som mediets konge over dem alle, PewDiePie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle highlights fra videoen inkluderer:

– Bustur i ørkenen med late-night vært James Corden bag rettet, som reference til Carpool Karaoke. Left Shark fra Katy Perrys optræden ved SuperBowl har en plads i bussen, og hele seancen udspiller sig til Mø og Major Lazers megahit ’Lean On’.

– En længere homage til Shia LaBeoufs ’Just Do It’ motivationstale, der afsluttes af videoens anden late-night gæst, John Oliver, der råber »Just do it! Just hit rewind!«

– Den afsluttende kavalkade af YouTubes greatest hits, som oldie but goodyCharlie Bit My Finger’.

YouTube Rewind er i det hele taget en rar afveksling fra de noget tungere tilbageblik,  som eksempelvis den Facebooks Year in Review byder på. Og den minder os alle om, at YouTube stadig er et af de bedste tidsfordriv der findes. Men der var forbavsende få katte med i år.

Læs også: Facebook ser tilbage på 2015 og hvad der betød mest for Verdens befolkning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af