‘Hitman’ udkommer i episoder i stedet for som samlet spil

‘Hitman’ udkommer i episoder i stedet for som samlet spil

‘Hitman’ skulle egentlig allerede være kommet i december, men blev rykket til marts, så vi venter stadig på at se, hvad den dygtige, jakkesætsklædte lejemorder har fundet på i denne omgang.

Men i løbet af ugen opstod der forvirring om den nye releasedato, da flere oplevede, at deres pre-orders blev annuleret. Det har distributørerne hos Square Enix nu forklaret med, at det skyldes en overgang til episodisk udgivelse frem for som samlet spil. Releasedatoen er stadig 11. marts.

Umiddelbart giver det faktisk ret god mening, da spillet skifter fra at være meget historiebaseret til et kreativt sandbox-spil, hvor fokus ligger på at løse missioner på et hav af forskellige måder.

I marts kommer der en prolog-mission og den første reelle mission i Paris. I april og maj kommer der missioner i Italien og Marokko og derefter følger Thailand, USA og Japan senere på året.

Der vil både være mulighed for at købe spillet i bidder eller hele molevitten på forhånd. Endelig kan man vente til efteråret og købe hele spillet samlet.

Læs også: Ti spil vi glæder os til i første halvår af 2016: ‘Hitman’, ‘Dark Souls’ og ‘Mirror’s Edge’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af