Kunstværket lever videre: Gud var den sidste David Bowie fulgte på Twitter inden sin død

Kunstværket lever videre: Gud var den sidste David Bowie fulgte på Twitter inden sin død

Efter sin død overrumplede David Bowie endnu engang verdens befolkning, da det efterhånden lå klart, at ‘Blackstar’ er én lang afsked med fansene og verden og at den sandsynligvis er blevet timet, så den landede lige før hans død. Men den gennemførte performance act har mange facetter.

For eksempel er flere tweeps og netmedier blevet opmærksomme på, at den sidste David Bowies officielle Twitter-konto har fulgt, er parodi-profilen @TheTweetOfGod, der er kædet sammen med Broadway-showet ‘An Act of God’. Det bliver tolket som Bowies ironiske måde at få kontakt til gud på, inden han selv skulle herfra.

 

Der er også et par forbehold: Det var sandsynligvis ikke Bowie selv, der bestyrede Twitter-kontoen. Men det gør ikke timingen mindre perfekt. @TheTweetOfGod markerede i øvrigt David Bowies død med dette tweet:

 

Gud er i øvrigt blot én ud af 172 profiler Bowie fulgte.

Læs også: »Jeg har mistet min helt«: Kanye West, The Weeknd og andre kunstnere reagerer på David Bowies død

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af