10 sneakers til at forsøde ventetiden på de nye Yeezy

På fredag bliver de sorte Yeezy Boost 350 genudgivet og i sidste uge gav Kanye West et sneak peak på de næste i rækken af hans populære sneakers. Men han er langt fra den eneste, der dyrker fremtidsagtigt fodtøj.

adidas-tubular-weave 
Adidas Tubular Runner Weave
Der blev ikke kun præsenteret nye Yeezys under Kanye Wests gigashow i Madison Square Garden i sidste uge. Hans partnere fra Adidas havde også sneget nogle af deres egne sneakers ind, heriblandt Tubular Runner Weave, der blev båret af flere af modellerne. Skoen kommer med en vævet, rød overdel, der med flere detaljer og tættere væveteknik adskiller sig væsentligt fra Primeknit-teknologien.
1.000 kr. hos Adidas

nike-hyper2 
Nike Free Hypervenom 2 FS
Det er ikke for ingenting, at det var Nike, der stod bag Marty McFlys sneakers i ‘Tilbage til fremtiden’-filmene. Det Oregon-baserede mærke er nemlig enormt gode til at designe sneakers med en snært af futurisme. Det er deres Free Hypervenom 2 FS endnu et eksempel på. Den kommer med en hvid overdel af NikeSkin med asymmetriske snørebånd.
1.150 kr. hos Norse Store

adidas-tubularX2 
adidas Originals Tubular x Primeknit
Siden introduktionen af dets Primeknit-teknologi har adidas Originals lagt et massivt arbejde i at indhente, og måske overhale, Nike i sneakerkapløbet. Det kan blandt andet tilskrives mærkets Tubular-linje. Et af de seneste eksempler er denne krydsning af Tubular-silhuetten og Primeknit-overdelen.
1.200 kr. hos Storm

puma2 
Puma Blaze of Glory x Stampd
Puma, som på en eller anden vis altid ser ud til at ligge i sin storebror Adidas’ skygge, formår dog her at træde ud af den. Det skyldes i dette tilfælde et samarbejde med det Los Angeles-baserede tøjmærke Stampd, hvor de har genfortolket Pumas Blaze of Glory-sneaker.
1.100 kr. hos Rezet Store

y-3_2 
Y-3 Qasa High
Japanske Yohji Yamamoto og hans mærke Y-3 er garant for design, der er gennemsyret af futuristisme. Tjek blot Qasa High-modellen, der efterhånden er blevet et flagskib for mærkets fodtøjslinje. Nu kommer skoen i en gennemført, hvid version med en overdel af neopren.
2.540 kr. hos Trés Bien

reebok2 
Reebok Instapump Fury Gallery
Selv om Reebok måske er bedst kendt for deres klassiske tennis-inspirerede sneakers, så har mærket også noget at byde på, når det handler om det futuristiske look. Det er mærkets Instapump Fury et stærkt bevis på. Både den kraftige todelte hvide sål og det oppustelige skelet, der holder på foden, er som taget ud af en sci-fi-film.
1.200 kr. hos Slam Jam Socialism

NewBalance-ML2016 
New Balance ML2016
I anledningen af mærkets 110-års jubilæum har deres designafdeling i Tokyo tegnet den nye ML2016-silhuet, der kombinerer det karakteristiske New Balance-udtryk med en snert af futurisme. Skoen kommer i ruskind med perforeret logo, detaljer i læder, 3M-reflekser på hælen og en snude uden syninger.
1.150 kr. hos End Clothing

FillingPieces-LowTop 
Filling Pieces Low Top
Det Amsterdam-baserede skomærke har eksisteret siden 2009, men har i den senere tid vundet fodfæste hos butikker over hele verden. Low Top-modellen er signaturskoen fra hollænderne, og den kommer nu med en overdel af perforeret gråt læder og en kraftig, hvid gummisål.
1.350 kr. hos Støy

Nike-Payaa 
Nike Payaa Prem Cargo QS
Skogigantens eksperimenterende afdeling, NikeLab, lancerede sidste år Payaa-modellen, der er inspireret af støvler fra de indfødte i Alaska. Lighederne er dog svære at spotte, for den løse støvle i sælskind er her skiftet ud med en vævet overdel med kraftig gummisål og et særligt snøresystem. Lanceringen under NikeLab gik tilsyneladende så godt, at Nike nu selv har valgt at udgive skoen, der her kommer i en mørkegrøn version.
750 kr. hos SOTO

Marni-SelvaHigh 
Marni Selva High
Hvis du er klar på at gå all-in på den futuristiske stil, så kunne Marnis Selva High være svaret – hvis din økonomi også tillader det. Den luksuriøse, høje sneaker kommer med en overdel af sort og brun neopren med en velcro-strop på tværs og en flerfarvet gummisål.
3.300 kr. hos Voo Store

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af