Det bedste fra ’Yeezy Season 3’ – se vores favoritter

Det var især overtøjet og oversize sweatshirts, der fangede vores interesse, da Kanye West i går viste sin nye kollektion i Madison Square Garden.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vild og enkel
Blandingen mellem det voluminøse fra foret og den store krave, der kan knappes halvt op over hovedet, og det enkle i snittet fungerer vildt godt. En foret læderjakke er jo ikke noget nyt, men Kanyes bud står skarpt, når den er skåret lige over livet, og den orangebrune er en klassisk flot efterårsfarve.
 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oversize standout
Det er aboslut i de små detaljer, at ’Yeezy’-kollektionerne viser deres værd, som med denne overdimensionerede sweatshirt, hvor kantbåndene lige har fået et par centimeter ekstra. Og så var den røde farve ekstra flot i havet af knækkede efterårsfarver på scenen under præsentationen. Sweatshirten blev dog også vist i mange andre farver som mørkegrøn og rødlig beige.

De sorte og grønne sweatpants stak også ud i mængden af leggings til kvinderne og monokrone sweatpants til herrerne. Her blev der skabt mønstre ud af forskelligt stof, hvilket klædte den ellers meget underdesignede kollektion. Og tjek de nye Boost 350 med den orange stribe.
 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af @hollcrawford den

Rummelige dun
Der var mange sjove bud på dunjakker under Copenhagen Fashion Week, og som jeg også skrev forleden dag, så har Kanye måske kigget Henrik Vibskov over skulderen. I hvert fald mindede hans minitelt af en kort dunjakke meget om Vibskovs ditto. Hvor danskeren dog bevægede sig mod en bomberjakke med kantbånd, får ’Yeezy’-modellen lov til at forme en gigantisk trekant.
 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af Cravings (@cravingsdotno) den

Hvidt i hvidt
Den hvide kortærmede sweatshirt tiltrak også opmærksomhed. Selvfølgelig fordi den sammen med hvide løse sweatpants stak ud som et helt hvidt sæt, men også fordi den løse pasform uden kantbånd i bunden fik den til at sidde som en t-shirt, men med en sweatshirts volume.
 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Metallisk
Guld, sølv og bronze har godt nok hersket i flere modesæsoner, men holder stadig fast. Kanye tog den selvfølgelig hele vejen med denne lange frakke, der dog netop undgår at få modellen til at ligne en gigantisk madpakke takket være det brune for, der, selv når den lukkes, kan ses på de foldede ærmer og i hætten. Det krøllede look fungerer også godt til at pille noget af overdrevet af den.
 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To-i-én
Ja, jakken ser i hvert fald ud til at kunne vendes, og der var også en længere version, som Young Thug havde på, hvor ruskindet vendte ud af. Selv om de fleste nok vil bruge den med skindsiden ud af, så er denne gigantiske fleece et eksempel på, at der absolut også var overraskelser blandt de mange ’Season 3’-looks. Den knækkede gulgrønne farve er også ret flabet.

Læs også: Anmeldelse: Kanye kørte den hjem på rutinen

Læs også: Se hele ‘Yeezus Season 3’-kollektionen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af