‘Hitman’-beta får ny stemningstrailer få dage inden lancering

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kommende ‘Hitman’-spil har haft nogle tilbageslag. Først med en forsinkelse, og senest da deres beslutning om en episodisk udgivelse gav problemer med forudbestillinger. Hvad der ikke har virket rent logistisk, er dog rådet bod for på den æstetiske front. Og med en beta-lancering allerede på fredag, ser tingene ud til at køre som de skal.

Den nye trailer til ‘Hitman’-betaen fører den gode stil videre, og giver fans en forsmag på spillets indledende kapitel, ’The Prologue’, hvori vores hovedperson får sin første kontrakt af ICA og dermed bliver til Agent 47.

Videoen afslører ikke meget mere, end hvad teaseren lagde for døren for to måneder siden, til gengæld ledsages traileren med flere praktiske oplysninger omkring hvornår og hvordan man kan få adgang til betaen.

Betaen kan kun tilgås af dem, der har forudbestilt ‘Hitman’ digitalt til PlayStation 4 via PSN eller PC via Steam. Uanset om du har forudbestilt intro-pakken eller The Full Experience, får du adgang til betaen, der kører fra d. 12. – d. 14. februar for PS4, og d. 19. – 21. februar for PC.

‘The Prologue’ giver spillere mulighed for at udføre to trænings-snigmord, der ligesom så mange klassiske  spilintroduktioner giver en fornemmelse af spilmekanikker og nye features.

For de garvede ‘Hitman’-fans, der allerede har fastlagt en bestemt spillestil, vil der dog garanteret også være noget at komme efter. Under sidste uges ‘The Division’-beta var der eksempelvis en spiller der fik bevæget sig forbi betaens begrænsede område, og fandt frem til et sjældent våben. En anden betatester fandt et glitch, der gjorde sin karakter usynlig – tænkt hvilket stealth mode Agent 47 kunne bevæge sig ud i med den egenskab. Og så er der jo også altid de bugs, der er mindre brugbare, men har enorm underholdningsværdi.

Læs også: Hitman er dukkeføreren bag verdens (under)gang i ny alternativ trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af