‘Battlefront’ introducerer udvidelsespakke med nye lokationer – og Jabba

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den næste udvidelsespakke – eller DLC om man vil – til ‘Battlefront’ rummer både et nyt game-mode, nye karakterer og nye våben, for eksempel DL-18, som Luke Skywalker bruger i Jabbas Palace i ‘Return of the Jedi’. Udvidelsen bliver teaset i videoen herover.

Alt tyder på, at der med ‘Hutt Contracts’ kommer et helt nyt game-mode, mens der bliver offentliggjort nye maps og nye co-op-missioner – der er gratis. De nye maps omfatter et nyt område på Sullust og Jabbas Palace på Tatooine.

Derudover bliver både Greedo (som Han Solo skyder i ‘A New Hope’) og Nien Nunb (piloten med den røvballeformede mund fra ‘Return of the Jedi’) introduceret som nye spilbare karakterer.

Udvidelsespakken hedder ‘Outer Rim’ og er planlagt til at udkomme senere i marts. Derudover er der planlagt tre andre øvrige DLC’s, der blandt andet udvider med Bespin City (hvor Luke Skywalker får kappet poten) og Dødsstjernen (den kender du godt).

Læs også: ‘Star Wars’-planeten Jakku ser mageløs ud i gratis ‘Battlefront’-opdatering

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af