Samsung introducerer Waffle, der skal være sociale mediers svar på en graffitivæg

Samsung introducerer Waffle, der skal være sociale mediers svar på en graffitivæg

Under SXSW har Samsung lettet lidt på låget for, hvad der foregår i deres hemmeligsfulde C-Lab. Foruden en app, der kan omsætte, hvad du nynner, til musik og et par 4D-hørebøffer (!) har de også skabt et socialt medie, som de kalder Waffle.

Navnet Waffle er opstået af det ternede mønster, man ser på et vaffeljern. Idéen er, at venner kan udfylde hullerne i mønstret med billeder, tegninger og tekst i et konstant voksende patchwork. Som en kommunal grafitti-væg, forklarer Samsung.

Selvom idéen umiddelbart lyder sjov og fælles indholdsgenerering er en af fremtidens buzzwords, så virker det mere som en funktion, snarere end et reelt socialt medie. Særligt fordi det sikkert vil være eksklusivt for Samsung eller Android-smartphones i begyndelsen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Waffle bliver lige nu betatestet, men fremtiden er allerede usikker. En repræsentant siger til The Next Web, at det sociale medie får nådesstødet, hvis det viser sig at være en fiasko henover sommeren.

Læs også: Test: Samsung Galaxy S7 Edge er markedets bedste smartphone. Punktum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af