Billeder af OnePlus 3 er lækket – og den ser temmeligt bekendt ud

Billeder af OnePlus 3 er lækket – og den ser temmeligt bekendt ud
Tidligere slap dette 3D-render af OnePlus 3 ud, men da var det tvivlsomt om det var et endeligt design.

Takket være det kinesiske website TENAA, har vi fået de første officielle billeder og tal fra OnePlus 3. De har nemlig postet billeder af telefonens certificeringsdokumenter.

OnePlus’ medstifter Carl Pei havde lovet os et radikalt nyt design, og designet er da også nyt for OnePlus, men ikke synderligt nyt for os. Den nye OnePlus 3 ligner det design HTC har eksperimenteret med siden 2013-2014, og ligner i meget høj grad deres seneste flagskib, HTC 10.

På billederne kan vi se en fysisk hjem-knap. Rygterne gik ellers på at denne var væk, og der var forhåbninger om, at OnePlus havde integreret en next-gen iris-scanner, som scanner dine øjne for at låse telefonen op.

OnePlus-3
Billederne, der bekræfter tidligere rygter.

OnePlus 3 har, som sin lillebror, en 5,5 tommer 1080p AMOLED skærm. Det ville have været fedt at se en 2k skærm, som vi ser det i flere af de nye flagskibe, men hvis en 1080p-AMOLED skærm er det, der skal til for at holde prisen nede, så er det et kompromis, vi gerne tager.

Den kommer med en 2,15 GHz processor, 4GB RAM, 64 GB intern lagerplads og et 3.000 mAh batteri, og så vejer den kun 160g. Det er hele 15g mindre end sin lillebror.

Disse informationer kommer fra en kinesisk side, så det kan sagtens være, at der kommer andre versioner af telefonen også. Som vi tidligere har skrevet, så går rygterne på, at der kommer to versioner. En normal version og en ’pro’ version med mere saft og kraft.

Læs også: OnePlus lancerer deres næste smartphone i VR: Åbner mulighed for at købe tidligt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af