Luksusdyr: Forudbestil en iPhone 7 med guld, platin og diamanter til den nette sum af 8,7 millioner

Luksusdyr: Forudbestil en iPhone 7 med guld, platin og diamanter til den nette sum af 8,7 millioner

iPhone 7 eksisterer endnu ikke. Faktisk har Apple ikke engang officielt annonceret at der kommer en iPhone 7 (men det gør der selvfølgelig, og alle satser på at den er ude til september). Et ikke-eksisterende produkt er dog tilsyneladende en bagatel for designfirmaet Brikk, der netop har åbnet for forudbestillinger af luksus-iPhone 7.

Brikk designer over the top og møghamrende dyrt tilbehør til techprodukter, med et bagkatalog der tæller luksusudgaver af iPhone 6S, Apple Watch og Nikon-kamera.

Brikk skræller produktet ned og erstatter fabrikkens kedelige metalskald med 24-karat guld, platin og en ordentlig håndfuld diamanter. Deres produkter ender med at ligne noget fra en sheiks Instagram-profil og skriger dekadence.

Seneste tilbud er så rettet mod det endnu ikke bekræftede Apple-flagskib og byder på tre prisniveauer: standard, deluxe og skræddersyet. For en Lux iPhone 7 starter prisen på knap 30.000 danske kroner – og vi taler selvfølgelig eksklusivt prisen for selve smartphonen.

Hvis man er en rigtig flottenheimer kan man forudbestille Brikks skræddersyede ’Imperial’-model, der brænder et 8,7 millioner dybt hul i lommen. Så får man altså også rigtig meget bling.

Når først iPhonen er blevet ombetrukket i guld og glimmer bliver den pakket ind i et case bygget af kulfiber og ruskind, så den (forhåbentlig!) ikke bliver ridset. I øvrigt er der mulighed for tilkøb i form af guld og diamant-oplader eller guldhøretelefoner. #gottacatchemall

make-it-rain 

Læs også: Månedens gear og gadgets: Vanvittige smartphones til overkommelige priser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af