Første kig på gameplayet i ‘Prey’: Vi bliver ikke klogere, bare mere skræmte

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Prey’ skabte stort postyr, da det blev introduceret under E3 i år. Hvad var nu det for noget, Arkane Studios, der står bag blandt andet ‘Dishonored’-serien, bryggede på? Vi bliver ikke voldsomt meget klogere af den nye gameplay-trailer, men vi bliver til gengæld heller ikke mindre pirret.

Hvad ved vi? Det er et first person sci fi-actionspil med et psykologisk twist. Året er 2034. I ‘Prey’ spiller man som et menneske, der får særlige kræfter gennem nogle rumvæsner. Man skal bekæmpe en undsluppet fare på en øde rumstation, men fjenden er tilsyneladende alle vegne og kan tage alle former. Fuck me, jeg er solgt.

‘Prey’ kommer til Xbox One, PlayStation 4 og pc i løbet af 2017.

Læs også: Opsamling på E3 dag -1: Nyt om ’FIFA 17’, ’Mafia III’ og ’Fallout 4’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af