iPhone 6S er betragteligt hurtigere end Samsung Galaxy Note 7

iPhone 6S er betragteligt hurtigere end Samsung Galaxy Note 7

Som altid er en ny smartphone-model blevet testet i bund på det store internet og et af de parametre konkurrenternes flagskibe får lov at dyste på er hastighed. Her er iPhone 6S stadig et monster. Det viser YouTube-kanalen PhoneBuff i sin seneste video.

De tester iPhone 6S over for Samsung Galaxy Note 7 ved på skift at åbne 14 forskellige apps, udføre en handling i dem og starte forfra. iPhone 6 formår simpelthen at overhale Note 7’eren med en omgang. Det er ret imponerende for en smartphone, der snart er et år gammel over for den spritnye Samsung Galaxy Note 7, der ellers har fået ros for at være noget nær en fuldendt smartphone og i hvert fald på papiret har væsentligt bedre specs end iPhone 6S.

Se det endelige resultat herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen skal dog også nydes med et voksent gran salt. A) Det er en relativt unødvendig måde at teste hastighed på – det siger ikke nødvendigvis noget om ydeevnen af disse apps. B) Note 7 er designet til at fungere med en stylus og med to apps åben samtidig og det bliver slet ikke testet. C) Den Note 7 der bruges i testen er ikke på Androids nyeste styresystem Android 7.0 Nougat. D) Det ville sandsynligvis ikke give et andet resultat, men det burde reelt være iPhone 6S Plus, der blev testet over for Note 7, da de begge er phablet-størrelse.

Til syvende og sidst sætter det dog en streg under Apples vedblivende succes med at bygge smartphones direkte til deres eget styresystem, så apps er optimeret til at fungere sideløbende. Her vil Android-smartphones halte efter i årevis, hvis ikke der kommer en fælles løsning.

Læs også: Samsung løfter sløret for Galaxy Note7 – flagskibet i den koreanske armada

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af