Microsoft disser Apple i reklame: Mac er så brugbar som en kat med en hat

Microsoft disser Apple i reklame: Mac er så brugbar som en kat med en hat

Microsoft har det notorisk svært med at få de unge brugere til at få spenderbukserne på, og købe en Windows-computer frem for en Mac. Især folk, der bruger deres computer til de mere kreative genrer, såsom video- og musik-redigering.

Så hvordan får man unge, kreative og smarte typer til at købe ens produkt? Man laver da bare en corny reklame-sang, skruer op for selvironien og rimer “mac” på “cat” og “hat” – og synger om, hvor god din dims er fremfor konkurrentens.

Det har Microsoft i hvert fald gjort i en ny reklamevideo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sangen bliver der flere gange gjort opmærksom på, at Mac-computere ikke har touch-skærm, der ikke følger en tegnepen med, og Microsoft får også nævnt, at Mac-computere er firkantede, og altså ikke så flot designede som deres Surface.

Man kan dog godt kritisere Microsoft for at sammenlignes æbler og pærer. Det ville i al fald have været lidt mere fair at sammenligne Surface Pro 4 med eksempelvis Apples iPad Pro, der har både tastatur og stylus-pen. Men handsken er i al fald kastet. Endnu engang.

Læs også: #FAIL: Microsoft forsøger at være nede med de unge, internettet krummer kollektivt tæer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af